Team Brussel
Een nieuw volume wordt naast het bestaande gebouw geplaatst waarbij een doorgang tussen beide gebouwen ontstaat. Door de bestaande kleedkamers naar buiten te richten en te bundelen met de nieuwe wordt het hart van de teamsport versterkt. Deze door- gang biedt toegang tot de kleedkamers waardoor de bestaande gang in het gebouw gevrijwaard wordt van onnodige modder. De uitbereiding bestaat uit twee bouwlagen, wat deze interessante re- latie tussen de kleedkamers toelaat en waarbij nieuwe zichten op het veld worden gecreëerd. Een gaanderij aan de voorzijde verbindt oud en nieuw en laat toe om zich beschut tussen beide gebouwen te verplaatsen. Een uitsparing in het ritme van de kollommen ac- centueert de ingang. Uit respect voor het bestaande gebouw wordt er gekozen voor lichte materialen die het cortenstaal tot zijn recht laten komen, alsook wordt het bestaande volume niet aangeraakt.

Made on
Tilda